Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första snön

Kängornas reliefmönster lämnar tydliga spår på grusvägen.
Snöflingor glittrar i håret på en vithårig kvinna.
Smaken av en snöflinga på tungspetsen är igenkännbar.
Jag njuter av ögonblicket.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-22 21:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Snöfall kan vara njutbart, skidföre !
2017-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en ljuvlig bild med dina ord!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP