Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostandan

Jag andas ut
ljus

gässen flyger
frosten nyper

silkesdimmor glider
genom alla glipor

gråsten
skymning
orange lampljus

Jag andas in
på tröskeln
till mitt bo

- snart
mjölkchoklad
mmmm!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-22 21:11



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att andas in det kalla på trappen..och ändå ha i bakfickan chokladmys och ihopkrupen och njuta av livets gott!

Tryggheten att kunna känna kylan och slå bort den mot god värme i livet!
2017-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Harmoni och glädje i din hemtrevliga text.
2017-11-23

    ej medlem längre
Vintermys! <3
2017-11-23

    ej medlem längre
Orden andas livskvalitet och harmoni i den här berörande dikten.
2017-11-23

  ULJO
Mjölkchoklad härligt
2017-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Ser en frusen kvinna som känner glädje och tillfredsställelse över att komma in i det egna boets värme!
2017-11-23

  Kungskobran VIP
Härlig verklighetssymbolik
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP