Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnans tre största svagheter




att inte stå ut med hunger
"jag ska ha mat NUUU"

att inte kunna se finessen med tystnad
"du är så tyst, har jag gjort nåt fel" ?

att inte våga bekräfta mig, typ
"du är både snygg, känslig och klok"





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-22 22:02



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag trodde verkligen jag var en kvinna men nu är jag inte säker längre: jag kan vänta hyggligt länge på maten, jag gillar tystnad och jag är en hejare på att smickra män. Så har jag ingen penisavund heller, jag är så nöjd med min vagina, så jag är nog en kvinna iaf.
2017-11-23

  Spik
Hej

Tack för att du fick mig att skratta hejdlöst. Igenkännande
Vi har en svaghet till; män

Trevlig kväll :)
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP