Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgpalett.

Jag letar egentligen bara
efter något som kan få mig att känna,
Vad som helst.
Bara det är intensivt och lämnar avtryck.
Nya färger till min palett.

Och du och jag är bara två själar,
konstnärssjälar:
Vi passar in överallt,
men vi hör inte hemma någonstans.




Prosa av LexFirefly
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly