Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vattendelare ..liten text om vatten


DÅ VAR VATTNET

Då när jag var ung
och kunde varit lycklig
borde?

Då drömde jag om vatten
Jag var på vandring
och skulle stanna i ett hus
med de mina
och när vi skulle vidare
var jag den enda som brydde sig
om att vi måste ha vatten med oss

Jag blev så sorgsen över detta
det kändes så orättvist
Var jag den enda vuxna tänkte jag
jag fick gå ensam för att söka vatten
och söka annat också

Sedan
förstod jag att det är sant
drömmen var helt sann

Man måste ofta vara vuxen
och man måste hitta vatten varenda dag
det är nästan en bild av livets mening och
mål
Vattnet skilde oss åt
eller om det var kärleken
som var vattendelare
eller vattnet som var kärleksdelare




Övriga genrer av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-22 23:19



Bookmark and Share


    99knivesinside
Så fin! Du har en förmåga att måla upp livsbetraktelser och göra dem konkreta.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP