Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episkt

Vill du vara när mig
vill du vara här
vill du vara den jag håller kär.

Ingen kan älska en hägring
bland moln som löser sig upp
din kärlek doftar som tången
virad som täcke, kring din kropp.

Ursprungskvinna född av hav
blev barnets moder, den dag
pärlan syntes glänsa som sol
i nyöppnad mussla, du log.

Du ville vara
du blev
när natten
blev dag.

© Bosse 23 november 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-11-23 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten