Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är motsatsen till en tändare.

Hon är motsatsen till en tändare
Ingen gnista alls.
-Ändå trycker han ner,
håller in
och släcker henne.




Fri vers av Karl Saxell
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Saxell
Karl Saxell