Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter inspiration av Elisabeth Nilssons "Tänk om jagskulle dö"


Blunda

Bryta upp
kan vara att komma hem

lämna
att komma nära

släppa taget
att få nytt grepp

kroppen snubblar
ser sig vilset över axeln
i vägen för sig själv
blind för sitt eget bästa
håller krampaktigt fast
vid sin existens

att dö en liten stund
är att få den frisk tillbaka

flytta ut
är att flytta in

blunda
att se klart




Fri vers av Petter Wingren
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-23 06:30



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Wingrens antitetiska teser testar trovärdigt tillvaron
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren