Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut

De svarta blanka gatorna
sjunger sin blues
jag andas asfalt

Varje liten tickande sekund
för mig närmare mörkret
den underbara katastrofen

Nu är det sagt
nu kan jag andas ut




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2017-11-23 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP