Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflöde

Vita ben bland stenarna, bäcken flödar
ropen o,o skräckslagna hördes skriken.
Nästan rena tumultet det blev gungigt,
bussen den vaggar.

Minnets resa upplevdes med en glädje,
vi var vänner den gången. Åskan drog vilt
över bergen, mammutben skrämde alla.
Fantastisk resa.

© Bosse 23 november 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-23 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten