Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro

 

Nu sänker sig stjärnorna
över oss barn i trasighet
Stilla skymmer det på
och vi får gå till vila
I nattens sken sova vi
de drömlösas sömn
För att vakna i änglafamn
på väg mot himmelen

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 10:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2017-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Våra barn behöver kunna känna sig trygga och värdefulla...en berörande text...
2017-11-24

    ej medlem längre
Tänk vad en text kan sätta igång, Lapp-Lisa, Hedemora, Karin, scoutledaren som håller för mina ögon när vi ser Barnen från Frostmofjället och Gud som haver som en krokig stig. Tid och rum är något riktigt lurigt, på något sätt släkt med döden.
2017-11-24

  ULJO
Vackert
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP