Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Personorna

Jag tittar
aldrig bakåt
orden som vill ifatt
jagar sitt byte
till det faller
ner på knä

**

mina minnen
från dig
bär färgen röd
av blodiga knän
genom trasiga jeans
varför gav du aldrig upp?

**

Orden smiter
igenom frosten
biter sig fast
är det min tur?
att stå på knä
höra domen ovanifrån

**

Jag är rädd
att dina personor
bär delar
av mig

jag kommer aldrig vända mig om




Fri vers av J P VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-23 11:06



Bookmark and Share


  Gena
Andra stycket är fantastiskt. Bildligt. Snyggt!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP