Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenbad

Fuktande lungas klyvning
Klivande krav på en fot framför den andra
Tveksamt bortval av död varje dag
Ibland önskar jag oss närmre än du vill
Som att du kunde göra det omöjliga gott
Klingande kommentarer ger sanningen endast förstånd
Samtidigt skulle jag vilja sänka ner dig i en tunna med självinsikt och bada dig objektiv och starkare
Du säger att om jag uppfinner en sån tunna kommer jag att bli världens rikaste o jag svarar att jag kanske nyss blev det




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-23 12:33



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin slutkläm!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena