Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräp, inget problem...

Lätt att göra sig av med då
våra skräpbuntar, stora som små...
Anlita Post Nord
för oss ju perfekt gjord...
Plötsligt försvinner allt, bara så...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-23 14:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kul!
2017-11-29

  Ezmeralda VIP
Bra där, ha, ha!
2017-11-25

    Dan Myrbeck
Ja -

Post Nord är postmord.

2017-11-24

  Fulbergarn
hi hi
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt