Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu fortsätter texten från föregående text. Att våga vara stark och stå emot när den dominanta utövar sin makt tills man bara


ligger där..och frågar..

Jag har aldrig varit prostituerad,
varför behandlar du mig som så?
___

Att få dig att må bra bara för att du ska låta
mig få frihet att må bra. Är det mitt liv nu?

Förstå, du är en i mängden av de män
som dominerat och du står där som ett
riktmärke till oss; de-starka, vi bryts ner
till "gratis hora" som ska få er att må bra.

-Av?

-En man som tror, fast han ingen tro har.

-Den tiden är inne när samhället och mannen ser:

"Skadan är redan skedd."

"Men jag har slutat vara sådan."

-Det är då de erkänt både, skadan och
gärningen.(Se tillbaka som ett trauma.)

-Ja, att tiden stått still (chock) och nu ser ni..

De-Vi..

Att vi är brottsoffer inom Kvinnofriden, är gärningen
hämtad för att belysa för oss om de barn som farit illa.

-Vi behövs fortfarande, för de offer han skapat.

-Och vi är många!

-Nej, så kan du inte säga.

-Även om det är vi själva?

-Ja, varför kunde vi inte skydda våra barn?

-Det är väl det som dom tänder på.

-Precis, de njuter av att se hur vi plågas..

-Där har ni den onda mannen!

(Många vi i texten blir ett stort Vi i samhället)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP