Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I LJUSET AV PARABLER

i ljuset av parabler

så kan vi näpsa fabler

vi stämmer sturskt i bäcken

mot vattumannens tecken

och liksom lille olle

så motas han i grind

det här är ingen yoga

det här är HIMLENS vind!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/11 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2017-11-23 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP