Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet en hel del

jag vet en hel del om hur tarmarna metervis slingrar sig i buken på en människa

men jag vet ingenting på allvar om hur det snart kommer att kännas för min hustru
när hon ligger där på operationsbordet i väntan på kirurgen

jag vet bara lite om hur jag själv kommer att må
när jag då sitter därutanför i väntrummet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 18:12



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
man ser världen alltid utifrån..
2017-11-24

    Melona
<3
2017-11-23

  Stay Golden
<3
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP