Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstervåg

jag har hatat så hårt
så intensivt
men jag släpper det nu

hatet 

låter det ur mig
som en stor våg
befriande

och jag förlåter mig nu
för all denna tid
inkapslade känslor

låter de smattra som regn
mot asfalten
och rinna bort

medan jag fylls av frid
det är en sällsam tid
regndroppar faller

jag är fri





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-23 18:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag minns den dagen som ett ljust bestående minne då jag tog detta steg.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP