Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionens låga brinner blå

 

I tystnad

har frostrosorna

vecklat ut sig

 

och pyntar 

den framskridande

gryningens dekolletage 

 

men sömnen har tecknat

med Picasso drag

 

och depressionens låga

brinner ännu blå 

 

jag önskar

att dagen bär med sig ett mirakel

 

så att jag orkar beträda marken

som drömmarna siktade på

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-23 18:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Levande poesi.. ja mycket...
2017-12-06

  Lars Hedlin
Mycket berörande...
2017-11-29

  Bo Himmelsbåge
Vacker och levande målad poesi,
om sorgens och depressionens tårfyllda smärta... belyst av morgonrodnadens flammande brand och depressionens blå låga...
Mycket fint!
2017-11-29

  Ingrid Trolle
En mycket vacker
dikt om sorgen, så
fint beskriven.
2017-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Starka, smärtsamma känslor...hoppas att ljuset kan skina på det mörka och dämpa lågorna...
2017-11-24

  Karina"Kia"
Svårmod i diktens gläntande på ljusets dörr!

Fint och med en sorgsenhet!
2017-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Det tunga, diktat i smärtsamt vacker dikt. Måtte du hitta en glimt av ljus.
2017-11-24

    Dan Myrbeck
Fin o stark text.
2017-11-24

  aol
Så vemodsvacker tung borrar sej dikten mot hjärtat,
2017-11-24

  Nils-Robert
En dikt med vemod och tunga tankar. Fint framställt.
2017-11-23

    ej medlem längre
Vackert och vemodigt klingar din dikt.
2017-11-23

  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som berör starkt!
Sänder ett fång positiv och värmande energi ...
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP