Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska din nästa


låter mina bröst

i dina händer

vila


också min själ

får plats

där


och du ler

när mina läppar

söker dina


vi söker varandra

och finner

den andra


mättar våra behov

bröst och själ

sökande begär


ta och ge

så ska kärlek delas

det är så vi helas




 







Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 18:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så var det ämnat.
2017-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2017-11-24

  S~A •••
Perfektion
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP