Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min lilla låda.


Skogen läker själen.

Mitt hjärta sjunger inte idag

just nu känns det tungt som en sten.

Om jag går ut på en promenad

så kanske det smågnolar sen?




Nu har jag varit i skogen

känt doften av mossa och tall

och nu hör jag tydligt från hjärtat

en lågmäld liten trall.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 19:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skogen är en källa till glädje och återhämtning.
2017-11-24

    Peter Söderqvist
Du fångar skogens glädje så fint.
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP