Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virVla

Dala inte, flyg vida, tankar mår inte bra av att gro

De ska virVla, dansa och blossa

Aldrig stilla sig till ro

 

Byt dem med någon annan ,se dem skifta sitt i ljus

låt de redan tänkta

Stråla i ditt hus.

 

Mina orostankar får gärna ändra form och ljus

Till hopp jag ger dem fri

Så må det bli.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 20:27



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet vännen
2017-11-24

  aol
Ja låt inte negativitet slå rot , bra skaldat här
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP