Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lek blir allvar, eller var det ens en lek till att börja med.


roleplay

Att stå, att slå

och helt
underbart må

Jag sa, du va

någon jag
kunde ta

Jag ler, du ber

tanken gör
mig sne

Jag trasar, du fasar

och bort mig
du shasar

Hu du än dig vänder
jag fortfarande händer
Mitt stelnade leende dig skrämmer

Du hade en chans
Du skulle sagt nej

Jag bara plöjer på.
Efteråt kanske jag låter dig gå




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt