Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black friday

Black friday - man köper det man inte behöver
Kanske köper man något och tjänar en klöver
Det finns tiggare överallt
Trots att det är mörkt och snöigt och kallt
Visst är det jobbigt att ha dem nära dig
Och kanske se in i deras ögon och tvingas säga "hej".




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 04:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför brukar jag vägra att hälsa på dem och att ge dem pengar.
Jag är en fri man i ett fritt land. Ingen ska pådyvla mig sin privatmoral.

Tjatet om Black Friday står mig upp till halsen.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP