Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natt vore dag

Om natt vore dag
sol vore måne
om vinter var vår
om jag var en uggla
och du var min vän
skulle jag älska ändå

om katt vore hund
skratt vore gråt
om silver var guld
om sagan var sann
och du var min vän
skulle jag låta dig gå

om luft var musik
om vatten var bröd
om huggorm var snok
om jag var en bäver
och kärlek var grå

om jag var din vän
vad skulle du göra då
vad skulle du hitta på

jag skulle älska
tills natten blev blå




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 06:30



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Fabelaktigt!
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren