Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tigersprång


jag är sanden i Haverdal och havet i huden. ett rakt streck. ett musselskal. en smygande indian.

fast helt utan tigersprång och krumbukter.

jag är dansföttterna över jorden och operaföreställningar i svartvitt. jag är fingrars sagor och jag är hjärtats sånger. 

jag är.

men jag bliver den jag bliver. en resande bland resande. som lägger örat mot trådarna. och lyssnar.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 671 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-24 07:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan en konstnär 'Säga upp sitt skapande'? Likt smeden knyta av sig skynket och yttra orden 'nu skiter jag i det här.' Går sedan och badar bastu istället? Fast det är klart. Är du inte smed, så.
2017-11-24

    Sefarge VIP
Häärligt diktat!
Som en fuktig
Vandringssägen
För torra öron!
:}
2017-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Tillhör du resandefolket?

"Jag är en kran i Masthugget..." (Alf Robertson)
2017-11-24

  Elaine.S VIP
Hela dikten präglas påtagligt av närhet och det förstärker känslan. Jag känner mig som hav och sand när jag läser...
2017-11-24

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...

2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP