Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönlös kärlek

Jag ser dig med mitt apatiska perspektiv,
jag känner ditt namn i mina likgiltiga hjärtslag,
du är den som får mig att vilja leva,
förlåt mig att det är försent...




Fri vers av Squeack
Läst 700 gånger
Publicerad 2017-11-24 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Squeack
Squeack