Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kulturprofilen"

Lojalitet är en vacker egenskap

som i dag har blivit ordentligt nedsvärtad;

när människor inte vågat

säga sin mening eller kunnat rikta kritik

Men när jag tänker tillbaka på 

min aktiva tid i arbetslivet;

så var det på det sättet även då

Allt går igen !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-24 10:44



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det har alltid varit så.
Skillnaden då och nu är
att folk pratar om det
som man teg om förr.
2017-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Inget nytt under solen!
2017-11-24

  Kungskobran VIP
Medias namnhycklande är monumentalt
löjeväckande.
Det är bara att Googla så får man svar.

Jag håller med dig allt går igen på något sätt, men det var inte bättre förr.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP