Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du behåller din plats i kön...nää det gör du inte du blir snart knuffad om du inte tar lite hänsyn till oss andra trafikanter


RAP FÖR RESANDE


om du bara
ville gå på
fyra steg till
och inte stå still
du
hörru
en karlssonpropp
med en stor tung kropp
inte har det hjälpt med någon svängdörr heller
för du gör ju likadant där

om du bara
ville gå på
fyra steg till
och inte stå still
du hörru
med din karlssonkropp
som en stor tung propp
nedanför där den långa trappan rullar
för du gör ju likadant där

om du bara
ville gå på
fyra steg till
och inte stå still
du hörru
med din karlssonkropp
en stor tung propp
när tåget öpppnar dörrarna och flock möter flock
för du gör ju likadant där

om du bara
ville gå på
om du bara
ville gå på




Bunden vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-24 11:16



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Igenkänning...
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP