Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte bort att drömma

 

 

Från tunga rymders kalla snara

djupa dalars enträgna vara

alla möjliga mörka former tänkbara

kom så en ringa strimma

uti ödestimmans tid av imma

att kasta ljus som sakta glimma

följde vägen bort ifrån och till

en plats bortglömd

och mer därtill




Bunden vers (Rim) av Andreas db Gustafsson
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-24 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson