Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ögonblick i händer

som en slags
schizofreni
frenetisk mani
rasande avart

inneboende utopi
utan bygglov

överjag nekar
skitsnacksprotester
sliten uti
av fornlivsrester

som en slags
dramaturgi
frihetstörstande filosofi
tämligen glasklart




Övriga genrer av ruddy good
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-24 15:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt ihopsatt. Gillas.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good