Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och twerkan

 

SD tappar i opinionsmätningarna

Djävla #metoo 

Ingen bryr sig längre om islamisternas invasion av Sverige, om att fattigpensionärerna är ännu fattigare, om att vården suger och vafan hände med de svenska värderingarna!!? 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-24 20:04



Bookmark and Share


  Ric
Haha, skjut en man så blir allt tydligen bra.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP