Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksväg 87

 

 

Inlandet stiger och sjunker

medan det faller in mot ljuset

grusvägarna, älgskuggorna, månen.

 

Rader från det semantiska minnet

breder ut sig över huden

och jag blir stilla

börjar förstå den verkliga innebörden

av den beröring jag saknar.




Fri vers av Bo_67
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-24 15:25



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Kan vara en smärtsam insikt, fint fångat.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67