Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker harmoni

Ju närmare jag känner

ju närmre ser jag det

Blommorna gör mig trött

Medicinen gör mig mer vaken

Själ slits ibland de mesta’

Men optimalt voro det lättaste

Då kan jag kommer igång

Och skriva som en kung

Letar efter fullkomlighet i mitt lilla liv

Fullkomlighet är knappast ett mål i sig

Söker harmoni




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
harmoni är viktigt
då uppstår balans.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson