Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka vinden

Jag sökte vinden.

Så fjärran med ändå så nära¨

Vad vill vi?

Var finns ni någonstns

Ni om skulle tänka efter och se vad som fattas

Allt eller inget, beroende på vad tankarna gå

Hjälp mig hörs från de svarta inre mummel

Söker ord och söker frid




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sökandet bra formulerat både i ord och bild.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson