Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så mycket problem i världen

att man undrar när alla krigen ska bryta ut
och ta död på välfärden
Då klyftorna nu emellan människorna bara har
blivit allt större och större istället för
att minska
Där den rika blir allt rikare och den fattige
allt mer utblottad
Barskrapad
Där vissa nationer provspränger Atombomb efter
Atombomb ute i öknen istället för att rusta ner
Istället för att skrota alla sina Atombomber en gång
för alla då de är allt för farliga att hålla på
och handskas med
Leka med
Smäller det så gör det det med besked
Slut på all fred
Massförstörelse över hela våran planet
Kanske hela jordens befolkning stryker med
till och med
För vem vet vad alla dessa galna nationer
kan ta sig till när alla orden tryter
Nordkorea och USA till exempel
När de håller på och hotar varandra då de med
fickorna fulla med vapen håller på och skryter
Personligen själv tycker jag inte att man ska göra
det mot någon annan det som man själv
inte vill bli utsatt för
För inte blir jag lyckligare av att det är så mycket
människor som dör och skapar en helt otroligt
olidligt äcklig odör
Inget att vara stolt över då blodet bara flyter...

Det är så mycket problem i världen!

Ken Cassel
24/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel