Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku nr 50


Dikter vill dig väl ibland.


Läs dikten långsamt
ta in orden ett och ett
lyssna till rytmen

känner du något?
Glänta på ditt inre rum
texten vill dig gott.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-24 21:01



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Fin haiku...den får mig att tänka på tystnad och retreat.
2017-11-28

  Feminaz
Ord som ett välgörande brytbröd!
2017-11-25

  Öknens Ros VIP
fin dubbelhaiku.
2017-11-24

    Lars J
Bra och sant
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP