Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar inte om mig.


"Se till mig som liten är"

 

 

gråten

smärtan

ångesten

neeeeeeeejj!!

 

barnets röst

ingen hör

mamma borta

bara pappa

bara pappa

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP