Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland minus och plus

 

Tiden ligger inför advent 

och tiden planeras inför

allt som hör till 

 

Allt är förberett för att önska

och när man önskar så ger 

man någon kunskap om 

vad de  allra helst bör klä in 

i fina papper med fina snören. 

 

Det finns viljor utan önskan

och deras önskan blir svår

att tillfredsställa.

 

Det är tiden innan advent 

och den klär sig i passande

kläder. Det passar inte alla 

men den gör som den vill.

 

Det kan man räkna med. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP