Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imperium


Vilket imperium jag klev in i!

Jag klev in i mins sons egna imperium.


Som han själv har skapat här i Västernorrland.


Hans underbara vänner.


Och.


Jag log i mitt hjärta.

Hela kvällen.


För.

Det är min son.

Och hans imperium.

Jag har förmånen att besöka.


Jag är bara.

Så.

Jävla stolt.

Över min son.

För att.

Jag älskar honom.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-24 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP