Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga Sjuka I Sverige

 

Ingen ser mig
på min stig
Snälla se mig om ni kan
måste finnas någon sann

Ingen hör min röst
ingen ger mig tröst
Ingen bryr sig lite grann
inget hjärta sätts i brand

Känner äcklig smärta
som ej beskrivs i någon trycksvärta
Läser om metoo
om Sverige som grönskar för youtoo

Ingenting om cancer, hjärt och blod-sjuka
som inkomst-nollas trots att de är dödssjuka
Om mig och mina gelikar är tystnaden total
om mig och dem hörs inget, skrivs inga brandtal

Jag tror att jag förgörs
när rösten min ej hörs
Skriker så jävla klart
jag dör nog snart

Varför är ni blind och dum
varför är ni döv och stum
Ni ger mig inget val
om ni inte ser mina kval

Ni skickar mitt hjärta någonstans
till nån jävla terrorist-dans
Jag vet ej dess namn
känner bara kannibalism-skam

Men ni skapade detta "vill hämnas på er" krig
jag ville inte gå på eran stig men ni tvingade in mig på eran stig
Ni födde mitt ursinne, släckte alla mina mänskliga proppar
nu blir jag er cancersvulst som vill stycka alla era riksdagsstroppars kroppar

Trehundrafemtio mord
är vad den nyfödda apatiska vargen i mig vill se falla i denna får-skallarnas hord
Möjligtvis talmannen kan skonas, för er andra är det ingen idé att skrika om nåd
er skörd är redan sådd

Inga
Sjuka
I
Sverige

Är en terrorverksamhet
som måste bekämpas med beslutsamhet
Detta svenska Isis-tänkande måste utrotas
jag tvår mina händer för om friska liv i denna kamp skrotas




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-24 22:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-11-25

    ej medlem längre
Bra skrivet som en brandfackla om den dystra verkligheten för många i vårt land!
2017-11-25

    ej medlem längre
Grattis till ytterligare en pärla
i debatten för människors rätt att leva
alla lika värde, som ständigt skändas
av ett samhälle som mal alla utsatta under klacken till stoft.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP