Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart fredag

det är svart fredag i en svart årstid
det är svarta bokstäver med svarta direktiv
det är svart rea med svarta siffror på plakat

befolkningens behov är ett stort svart gap
kulturens ideal är denna svarta konsumtion
svart som ett regnmoln är denna svarta konstruktion

det är svart i blicken för svarta procent
det mänskliga släcks när det svarta står på glänt










Fri vers av Jag&Frank
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 02:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Talande
Mvh annokas
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank