Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Divina droppar


havets vågor gentemot stranden nu slår
bubblandes bubblor i sköljet där nu står
tungan spelar violin längs tu heta lår

strandkants saltiga grotta droppar en tår
nektar av divin stam helighetens sav
fruktdryck närberikar änn till lilletår

pirrighetens effekt i fullt blommad stav
kinder ser rött, ögon o sinne i dimm
inför din själ, jag står i tjänst, som sexslav

njutningen din, önskan din, mitt fasta limm























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-25 03:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du är så säker i ditt framförand av denna typ av poesi. Snyggt minsann.
2017-11-26

  Öknens Ros VIP
uppfriskande naturlig intimsamvaro.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando