Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig


Jag ångrar ingenting
fast jag kanske borde
där i vår lilla lucka fanns bara
nostalgi och söndersmulad kärlek
men det var fint
att få andas med dig igen

och folk pratade med mig om självrespekt
jag svarade med paroller om avslut
att det inte handlade om din makt
så mycket som det handlade om att
tvätta dig ren
förvandla dig från monster till man

till pojke





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 544 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-25 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel