Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#metoo


Viva la revolution

Jag skriker högt,
och höjer rösten
Lyssna på mitt
kvinnovrål
Viva la revolution

Min sanning ska ut
Jag är inte längre rädd
för skuld och skam,
min sanning kan ej
brännas på nätets bål
Viva la revolution

Gemensamma kvinnoröster
intar nätets sfär
vi skall vinna varje strid
med våra ord som bär
Viva la revolution

Metoo skall förändra
eder kvinnosyn 
Höjer näven med
starka kvinnoröster
upp mot skyn
Viva la revolution

#metoo

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 553 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-25 03:31



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wave rider, A fame strider, A dirty little spider not a womans fighter.
2017-11-25

  Stay Golden
Pussy, get a real issue, ur old granny dyin on crap food if she ain't rich, but ur pushing this issue, so I bet she is!
2017-11-25

  Stay Golden
Nothing to win but lawmans will
2017-11-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
matriarki samt kvinnofokus i samhälle som lag, är enda vägen att gå
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale