Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en bil

Livet kränger.

Backar.

Stannar.

Svänger.

Som en bil.

På väg.

Någonstans.






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-11-25 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP