Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma och sten

Mitt inre kommer aldrig speglas ut till det yttre

Mitt yttre når aldrig in till det inre

Jag har en sten i ena fickan, en blomma i andra

Jag tar fram blomman

Blommor kan man inte kedja, då vissnar de

En vind kom och den flög iväg

Jag tar upp stenen, håller den i min hand

Är det en lyckosten eller en extra tyngd i livet

Ska jag kasta den i sjön eller behålla den

Jag har bestämt mig, jag kastar den




Fri vers (Fri form) av KB91
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-25 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KB91
KB91