Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger orden

 

Du äger orden

som en Gud

och med en

enda mening

kunde du

 

fånga in månen

till min själ

 

och på strålarna

av magi

skrev du ditt namn

 

och lindade det ömt

runt mitt brustna hjärta




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-25 08:39



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vemodigt starkt vackert band<3

Själaräddningen,att få mjukhetens räddare i nöden!
2017-12-02

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint poetat om ordens
och kärlekens magi...
Det är underbart när ens vän ser
och vill lindra vårt brustna hjärta
och linda månstrålar av magi
runt dess såriga kanter...

2017-11-29

  Lars Hedlin
Oerhört vackert skriftat!
2017-11-29

  Alysse VIP
Mjukt och fint gnistrar
de vackra orden på din stjärnhimmel
för att så småningom
med en varm omfamning
beröra vår själ
Tack du rara poetvän!


2017-11-28

  Yrre VIP
Mycket fin denna!
2017-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart känsligt och berörande om hjärtats helande.
2017-11-25

  Rise Little One
Vackra tankar om kärleken!
2017-11-25

    ej medlem längre
Med stor känsla för det vackra och kärleksfulla diktar du - underbart att få läsa.
2017-11-25

  Ingrid Trolle
En mycket skön dikt
om kärlekens magi
2017-11-25

  aol
Så tilltalande fint och så ömt berörande skaldat,
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP