Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

560.dags för Djupet...


"This is not the place to find out/
" WHO YOU ARE!"
på obegränsad "säng"
utspridd här och där...och

CHOCK I EN BLIXTANDEDRÄKT
...BERUSAD!...

friskhet i blodvithet
pulserande kort...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-25 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP