Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst värk

frihet
revolution
varför
segrarna undgick bödeln

vem begravde de döda
vem frågar de döda
vem gav dem livsanden

varför
hoppet
sveket
kulturen ett streck i marginalen

© Bosse 25 november 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 10:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivning av denna
Ständiga resa och
avslöjande Medmänskliga
nesa emellan skvaller
och sensationer i sina
olika Tidsåldrar!
;}


2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten